Londonska škola za odnose s javnošću

No Image

Dr. Borislav Miljanović

osnivač i direktor regionalne komunikacijske grupacije Represent System

Represent System čine specijalizovane agencije u oblasti odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija Represent Communications u Beogradu, Podgorici, Skoplju, Banjaluci i Sarajevu, poslovni portal i magazin BizLife, redakcija za kreiranje sadržaja The Content Studio, start-up u oblasti digitalnog oglašavanja Native network i platforma za analitiku sadržaja na internetu Digital Element.
Borislav Miljanović je pokrenuo i Londonsku školu za odnose sa javnošću (LSPR) u regionu, prvu specijalizovanu školu kroz koju je do danas prošlo 23 generacije stručnjaka iz ove oblasti.

 

Prije nego što je stao na čelo Represent Systema, dr Borislav Miljanović je više od deset godina radio kao novinar i urednik brojnih medija. Zaslužan je za osnivanje službe za odnose sa javnošću BK grupe, i bio je prvi zvanični predstavnik za odnose sa javnošću NjKV prijestolonasljednika Aleksandra Drugog.

 

Osnovne studije završio je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a potom stekao zvanje magistra, odnosno doktora komunikologije na Fakultetu političkih nauka.

 

Dobitnik je nagrade za lični doprinos u oblasti komunikacija, koje su mu dodjelile kolege iz struke – Društvo Srbije za odnose s javnošću. Za razvoj marketinške misli dobio je nagradu od agencije Taboo, specijalizovanog časopisa za marketinške komunikacije. Njegov doprinos u razvoju PR struke priznat je i u regionu nagradom Pro.PR Awards. Posvećen je primjeni novih tehnologija u komunikacijskoj industriji.